Besplatna kućna apoteka u vrednosti od 10 000 dinara !!!30 May 2012 @ 19:22

MDExplorer i Apoteke Dona Vam poklanjaju kućnu apoteku u vrednosti od 10 000 dinara !!!

Portal MDExplorer i Apoteke “Dona” nagrađuju Vas kućnom apotekom u vrednosti od 10 000 dinara. Za ovaj vredni poklon zahvaljujemo se Apotekama “Dona” iz Niša i kompaniji “Formasana” iz Beograda.

Ukoliko želite da ovaj korisni i vredni poklon završi u Vašim rukama dovoljno je da imate otvoren nalog na nekoj od socijalnih mreža. Naime, najbolji promoter portala MDExplorer.rs na socijalnim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube itd) kao poklon za svoj trud dobiće ovaj vredni poklon. Nagradna igra počinje 1. juna, a završava se 15. juna 2012. godine tako da ćete imati dve nedelje da pokažete svoju kreativnosti i popularnost na socijalnim mrežama. Kako bismo pratili Vaše aktivnosti na socijalnim mrežama prijavite se za učešće u nagradnoj igri putem e- maila: info@mdexplorer.tv i ostavite linkove prema Vašim profilima na socijalnim mrežama i tom prilikom dobićete i detaljnija uputstva.

Za sve detalje ili nejasnoće možete nam se obratiti putem e-maila: info@mdexplorer.tv, putem kontakt stranice sajta ili u komentarima ispod ovog teksta.

Sastav kućne apoteke je sledeći:

1. URIAGE CU-ZN GEL NETTOYANT, na bazi termalne vode, dermatološki sindet za pranje i dezinfekciju lica i tela. Dezinfikuje, sprečava razmnožavanje bakterija, smanjuje iritaciju. Namenjen osteljivoj koži sklonoj iritaciji i infekciji.

2. Dona mleko za skidanje šminke,

3. Candida Clear (90 kapsula) – jedini oralni preparat na našem tržištu za tretiranje abdominalne Candide, NOW International,

4. Aloe Vera Gels (100 kapsula) – za Vaše digestivno zdravlje, NOW International,

5. Glucosamine Sulfate (60 kapsula) – dijetetski dodatak za zglobove, NOW International,

6. Garlic&Parsley (100 kapsula) – dijetetski dodatak za jačanje imuniteta (Beli luk i peršun), NOW International,

7. Lutein Esters (60 kapsula) – dijetetski dodatak namenjen poboljšanju zdravlja Vaših očiju, antioksidans, NOW International,

8. MSM (120 kapsula)- dijetetski dodatak za zglobove renomiranog američkog proizvođača NOW International,

9. MeloxEP (30 tableta) – analgetik

10.MeloxEP (20 tableta) – analgetik.

 

Srdačan pozdrav,
MDExplorer tim.

One Response on “Besplatna kućna apoteka u vrednosti od 10 000 dinara !!!”

Ostavi komentar